Monday, April 27, 2009

Kena hon ??

Monday, April 27, 2009 |

Pernah kena hon masa drive ?

Kadang2, tak pasal2 kena hon kan?

Kita rasa tak dak buat salah pun, tapi kena hon jugak ?

Tak pa, jangan kalut, jangan gelabah...

Take it easy, laa..
Kalau betul salah kita, akui lah then baikinya..
Kalau tak, selamber ler~


Hidup kita pun sama laa macam kena hon waktu drive..

Kita tak nampak salah kita..

Tapi orang nampak kesalahan kita..

Kot-kot terlupa 'tutup lampu' ka..

Atau 'bagi signal' tak kena tempat...
Apa pun, berlapang lah dada kita ~

p/s : Gentle la, bang !


Related Posts



Tentang-Aku

My photo
kata salah ! tak kata salah ! dunia-oh-dunia !

MyPersonality

Click to view my Personality Profile page

Arkib

 
Copyright © dunia-oh-dunia ! | Powered by Blogger | Template by Blog Go Blog